Onderwerp *
Naam *
Email
Bericht *
 

honderd plus twee is *

 
 
S.Vermeulen ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ): Grateful thanks

Hi Homme !

Every time at this point of the year your memory comes back to me....I'm extremely satisfied with the ship I bought thru you some five years ago. I've got now some more experience to fully realize that your many advices were really fully sustantiaded. ( teaklek !) and not just sellersblabla. I'm regularly on the Rhone river and this year I'm gonna to test the Nomade on the mediterranean sea.... How are you doing ? Yhe family ? Did it expand ? 

With my best personnal regards,

 

Stephane

maandag 24 juli 2017

Akke en Clemens Overdijk. ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ): AFSCHEID VAN EEN FAMILIESTUK

AFSCHEID VAN EEN FAMILIESTUK,  ONS SCHIP “DE HALJE TRAWALJE”.

Het moment van afscheid van onze boot, de de Jong kajuitvlet, die gedurende bijna 45 jaar tot onze familie behoorde, is aangebroken!

We hebben vele vakanties met de kinderen op de Halje Trawalje doorgebracht.

Wij willen de heer Homme Overwijk van harte bedanken voor de bemiddeling bij de verkoop en de zeer plezierige contacten. De boot was bij u in uitstekende handen. We hebben dan ook niet getwijfeld dat uiteindelijk zich toch een houtminnende liefhebben zou melden.

In voorkomende gevallen zal ik u zeker warm aanbevelen.

 

met vriendelijke groeten, Akke en Clemens Overdijk.

woensdag 14 december 2016

T. Zuidema: Verkoop Multivlet

Bij deze wil ik je nog hartelijk danken voor de goede gang van zaken bij de verkoop van onze vlet. Zoals bekend ben ik afgelopen maandag met de nieuwe eigenaar mee geweest om de boot naar zijn nieuwe ligplaats in Emden te brengen. Afgezien van het onverwacht mooie weer, heb ik genoten van het plezier van de koper. Hij bleek nog nooit over de Eems te zijn gekomen en genoot volop. De tocht verliep boven verwachting vlot.

Nogmaals mijn hartelijke dank voor de goede afhandeling van de verkoop en de prettige service.

Wij zijn vol lof!!!

Met vriendelijke groeten,   

 

Tönnie Zuidema

Groningen.

maandag 12 december 2016

Matthias und Ulricke ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. ): Wij komen terug

...vele klanten komen terug...klopt ..zo ook wij. De eerste keer is de keuze voor een makelaar zeker meestal bij toeval. de 2. of 3. keer maar een welbewuste belissing. Voor ons stemmen bij Homme Overwijk het vakmanschap & de menselijke component. Altijd klaar wat mogelijk is een wat niet, altijd een alternatief in petto ..een altijd goede tips voor onderhoud & renovatie voor ons boot ook naar de aankoop. Voor ons is Homme Overwijk een echte full Service makelaar!! Wij kunnen Homme Overwijk heel goed aanbevelen. Van harte bedankt Homme voor all jouw hulp een steun. Zou wij een andere keer terug komen..vast een zeker.

woensdag 02 november 2016

Annette Valk: Afscheid van een boot

Afscheid van een boot.

Een boot gevonden en naar onze zin vertimmerd en ingericht. Jaren delen de kwast, het schuurpapiertje en liefde voor DE BOOT ons leven. Ondertussen genieten we van kanalen, rivieren en meren.

Dan is daar het moment dat Homme onze boot zó omschrijft als wij het zien en beleven. En zieaan, dan delen anderen onze liefde en is het makkelijker afscheid nemen.

Bedankt Homme, voor je kennis en begeleiding bij de verkoop. We zullen je zeker met plezier aanprijzen.

Hartelijke groet, Hans en Annette Valk

donderdag 27 oktober 2016