Onderwerp *
Naam *
Email
Bericht *
 

honderd plus twee is *

 
 
Rien de Bruijn ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
Hartelijk dank voor de gegevens van de Beijnes Waterlander inderdaad erg compleet en wij zullen er zeker ons voordeel mee doen tijdens onze restauratie. Prima service :grin en succes met verdere verkoop. Als ik nog gegevens tegenkom zal ik die u zeker mailen/ toesturen 
Met vriendelijke groeten, 
Rien de Bruijn

maandag 13 september 2010

Frank and Lisbet Jak ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
After a long summer with many things to consider and many decisions to make, we now have our dream boat. It's a great boat, and we just love it. It's been a long proces, but thanks to you, Homme, it's been a very positive experience. We haven't had a steel boat before, så many things have been new to us, and we have been very grateful for all your good advice concerning the things we wanted installed and fixed. We have trusted you all the way, and you certainly haven't let us down. You and your good mechanic, Willem, have done a great job, and we are very pleased with the result and the whole process. 
Wishing you and your family all the best 
 
Met vriendelijke groet :-) 
 
Frank and Lisbet Jakobsen

woensdag 08 september 2010

Marten en Maartje Halbertsma ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
Homme, voor de bemiddeling en verkoop van onze blauwe hand willen wij jou hartelijk dank zeggen. Wij hebben een fijn contact gehad. Wij wensen je prive en zakelijk heel veel geluk

zaterdag 03 juli 2010

Fam Jalving ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
;) Hallo Homme we kunnen het niet laten even weer op jou site Prima hoor!! 
Langs deze weg willen we jou alsnog wederom bedanken voor de verkoop van onze agder, is prima gegaan best kans dat de volgende boot via jou wordt gekocht vertrouwd en eerlijk ga zo door, wij kunnen noch niet kiezen. veel succes Toon en Gre

vrijdag 11 juni 2010

Jan en Elly ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
hartelijk bedankt voor het verkopen van onze 'aquanaut'. 
we zijn erg tevreden hoe het allemaal gegaan is! 
we wensen je nog veel succes toe verder en als we ooit weer een boot gaan kopen, weten we je te vinden... 
 
hartelijke groeten Jan en Elly Jongsma

donderdag 22 april 2010

Mart van der Sloot ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
Ik heb bijna een jaar geleden, een in mijn ogen prachtig schip, gekocht bij Homme.  
 
Dat de onderhandelingen wat lang duurde, lag zeker niet aan Homme. Hij heeft zich voor 100% ingespannen om de zaak tot een goed einde te brengen. Hierbij heeft hij correctheid in een hoog vaandel staan. Een zeer actieve bemiddelaar aan wie U met een gerust hard de verkoop van uw boot kunt overlaten,

maandag 22 februari 2010

familie van Dijk ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
We hebben al eens contact gehad voor het kopen van een boot. En dat is heeeel goed gelukt hartelijk dank daarvoor, we gaan er nu de vierde zomer mee tegemoed. 
Het is een doerak 8,50 en hij doet het nog steeds heeeel erg goed, we zijn nu inmiddels 73 jaar hoe lang nog weet ik niet maar als het niet meer gaat mag u hem zeker weer verkopen maar dan voor ons. 
 
Ik vind uw presentatie heel er goed en duidelijk keurige foto's er bij echt subliem! Kunnen er echt een hoop een voorbeeld aan nemen. Mag ook wel eens gezed worden vind ik. want dat laat bij een hoop te wensen over. 
Ga voor al zo door en mocht hiet bij ons niet meer zo lukken dan hoort u dat zeker van ons. 
 
En blijf voor al de presentaties van boten wel sturen . 
Je weet maar nooit ....toch ?????. 
 
en nogmaals hartelijk dank 
 
Familie van Dijk, Emmeloord

vrijdag 19 februari 2010

Rob Gomersall
Homme was very helpful in assisting me in my descisions about the correct boat for me. he replied quickly and with useful comments.

vrijdag 19 februari 2010

Pieter v Groenewoud ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
Ik ben nog geen klant bij dit bedrijf, maar overweeg toch een jachtmakelaar in te schakelen voor de verkoop van ons schip. Dan is een gastenboekinzage best belangrijk. Makelaars zijn er genoeg, maar betrouwbare ? Ik ga het bij Homme eens proberen.

maandag 09 november 2009

Thom & Lucy Zuidinga ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
Hallo Homme, gefeliciteerd met het enorme aantal bezoekers op jou site, ook al heb je onze boot tot volle tevredenheid van onze kant, verkocht, wij blijven regelmatig jouw site bekijken want hij is echt het bekijken waard. Homme ga zo door, kwaliteit en service worden gewaardeerd door kopers en verkopers. 
Veel succes, 
Thom & Lucy

zondag 25 oktober 2009

Siebe en Annie
Geachte heer, 
Naar aanleiding van de verkoop van ons schip, welke tot volle tevredenheid door u is behartigd.  
Hiervoor onze welgemeende dank. Doch volgens afspraak, "de koffie staat klaar met gebak" is nog steeds van kracht. Wij wensen u nog veel succes met de bemiddeling van boten. 
Met groeten van Siebe en Annie

dinsdag 29 september 2009

Fam. Zeelt ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
Beste Homme,dank voor de goede service die je ons bij de aankoop van de Beijnes gegeven hebt. De Beijens was voor ons een alternatief voor de boot die wij in eerste instantie dachten te gaan kopen. Op ons vezoek toonde je de Beijnes en we waren direct verliefd. Jouw aanbod is overigens kwalitatief dik in orde. Fijn ook dat je de tijd voor je klanten neemt, regelt wat regelt moet worden en je prima aan de afspraken houdt. Je hebt hart voor de boten en dat straal je uit. Hou deze bedrfijfsfilosofie overeind dan komt het goed. Mocht het ooit tot een ander aanschaf komen, dan komen wij eerst bij jou kijken.

zondag 06 september 2009

Fam. Bolt ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
Sinds kort zijn wij de trotse(!) eigenaren van de Braassemkruiser. Een schip uit de “stal” van Homme. We waren al een tijdje in contact met Homme, eerst moesten we natuurlijk onze “oude” boot verkopen. Met een aantal tips van Homme is dat gelukt binnen 8 weken. Gelukkig, de Braassemkruiser was er nog. De boot die ons zo aansprak door de ruimte, en doordat er geen gangboord rondom de kuip zit. Maar ja, wat hadden wij nou verstand van een boot met dieselmotor terwijl we alleen maar polyester gewend waren met een buitenboordmotor? Homme vertelde ons in alle rust de alle ins en outs. Niet alleen doet Homme de 3 V’s eer aan, ook de R & G van Rust en Geduld horen helemaal in dat rijtje. 
Ook na de koop kregen we een uitgebreide Braassemkruiser Clinic van Homme. Geen fast-selling bij Overwijk maar liever wat meer tijd er in steken, dat is één van de visies. Voor ons is Overwijk dé partner voor verkoop, aankoop en bemiddeling, nu en in de toekomst. Eén kanttekening hierbij; de kans dat we op korte termijn weer zaken gaan doen met Homme is wel erg klein, want een boot uit deze stal koop je voor nu en de lange toekomst. Wie weet doen we ooit nog eens zaken met je dochter. 
Voor een ieder die twijfelt? One life, life it! ( maar dan wel met de juiste partners…)

woensdag 15 juli 2009

Stelwagen ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
Homme 
 
Wederom een mooie Beijnes 
hoop dat deze net zo vlug gaat als de onze (Oeverloper)mooi detail dat deze ook in Burgum ligt 
 
groeten Jaap

maandag 29 juni 2009

Carol Cavit ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
The day I discovered Homme's website I could not help being very impressed with the detailed boat specifications and the range of photographs shown and have not found another site giving such thorough detail. I have dealt with Homme via email over the last few months, his replies are immediate, his approach is professional yet friendly and I highly recommend using his excellent services.  
Carol Cavit

zaterdag 25 april 2009

Beni Ronald Jones ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
Having spent 4 days looking at boats with Homme I found him to be an honest, helpful and straight up and down person, who has a great knowledge and experience of Dutch boats. He is very thorough, which is reflected in his web page. He is also very patient and willing to listen. Apart from the above he speaks very good English and offers a complete package in terms of all relevant paper work. I have no hesitation in recommending Homme to anyone seeking to buy a boat in Holland. 
Beni Jones

zaterdag 25 april 2009

Ron Hoogkamp ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
Ook in moeilijke tijden en met een minder courant schip is het je gelukt om die van ons te verkopen. Dit niet in de laatste plaats omdat je je bent blijven inspannen om kopers te vinden en te begeleiden maar ook omdat je voor de kopers een reeel en eerlijk beeld hebt geschetst. De overdracht heeft inmiddels in goede harmonie en naar beider tevredenheid plaats gevonden.  
 
Dank je wel en veel succes met je bedrijf. 
 
Ron Hoogkamp

donderdag 23 april 2009

AllCars Service ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
http://www.allcarsservice.nl/
Hartelijk gefeliciteerd met de geboorte van jullie dochter . 
Dank voor het vertrouwen in de afgelopen tijd. 
geniet van de komende tijd  
Vr Gr Ewitt Kerkman  
All Cars Service

woensdag 25 maart 2009

Wim van der Ven ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
http://members.home.nl/wjmvdven/
Een geweldig mooie site. Actueel, informatief. Een plezier om hier doorheen te lopen. Vriendelijke vaargroet, Wim.

zaterdag 28 februari 2009

Henk Boer ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
In uw nieuwsbrief trof me uw opmerking over het mooier voorstellen van de te verkopen boot dan ie in werkelijkheid is. 
 
Ter bevestiging een verhaaltje waar u misschien wat aan heeft als tegenprestatie voor de gratis nieuwsbrief (die ik met plezier lees vanwege uw betrokkenheid en persoonlijke noot). 
 
Twee jaar geleden wilden wij onze 8,6m Altena inruilen tegen een iets grotere boot met meer luxe. Acht jaar geleden hadden we een Altena zo goed als casco gekocht, zwaar verwaarloosd. Elk jaar wat investeren maakte het tot een leuk bootje tot het noodlot toesloeg: motor total-loss. We kochten een andere motor, die totaal versleten bleek te zijn, voor 5000 euro. De hierop volgende procedure wonnen we maar dat duurde anderhalf jaar en u wilt niet weten hoe snel een boot van je afgaat als je er niets aan doet. Uiteindelijk dus een echt gereviseerde motor erin, het schilderwerk ingehaald en het afwerkplan voortgezet. Vrouwlief wilde veel meer luxe dus keken we wat rond. We kregen op een advertentie een Tjeukermeerkruiser voor erg weinig aangeboden, het te verwachten werk konden we zelf dus kopen die handel. De Altena moest toen verkocht worden en daar gaat dit verhaal om. 
 
Wijs geworden door de ervaringen tijdens onze zoektocht (boten van bijna 30.000 euro met totaal doorgerotte ramen, kapotte motoren, indelingen uit het jaar nul, versleten bekleding, tjonge wat een ramp en wat een bevreemding dat mensen zoveel voor een volledig verwaarloosd scheepje durven vragen) heb ik foto's genomen en een advertentie gezet. En precies vermeld hoe de zaken ervoor stonden. Weet u wat? In drie weken tijd stond het gevraagde bedrag op onze rekening en de opmerking van de vrouw van het echtpaar herinnerde me ik me toe ik uw stukje las: "Dit is de eerste boot die precies zo is als in de advertentie gezegd is".  
 
Natuurlijk is een Altena een prachtig schip, stoer en superdegelijk. Een lust voor het oog. Maar toch.... die mensen kwamen uit Den Helder naar Woerden om te kijken en troffen precies de boot aan die ze verwachtten.  
 
Het beste verkoopargument. U heeft het goed. 
 
Succes met uw handel.

woensdag 18 februari 2009