Onderwerp *
Naam *
Email
Bericht *
 

honderd plus twee is *

 
 
Tiny en Theo Pieters ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
Hallo Homme, 
 
Van harte gefeliciteerd met je prachtige dochter. 
 
Groetjes Tiny en Theo Pieters van de Fermate

donderdag 25 december 2008

Klaas en Gea Stuurwold ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
Homme en Inge, 
 
Fantastisch, van harte gefeliciteerd met zo'n prachtige dochter!!! 
 
met vriendelijke groet, 
Klaas en Gea.

dinsdag 23 december 2008

hcorver ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
Reeds een ruime maand geleden is "mijn" stevenvlet dan overgedragen aan de nieuwe eigenaar. Ik ben erg blij met het feit dat de boot een goede nieuwe enthousiaste baas heeft gevonden, dankzij de inspanningen van Martin Dijkhuizen. Ik kan hierbij aan toevoegen dat ik zeer tevreden ben over de bemoeienissen van de fa. Overwijk . Mijn reactie is door mijn drukte wat laat maar zeer gemeend. 
Vriendelijk dank en succes met de firma. 
Henk Corver jr

donderdag 11 december 2008

Henkjan Meijers ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
Toevoeging onterechte kritiek 
 
In al mijn irritatie omtrent het bericht van de ‘bezoeker’ ben ik vergeten te melden, dat wij met Homme GEEN zaken hebben gedaan. Onze boot heeft enige tijd te koop gestaan bij Homme, maar wij hebben zelf de boot verkocht, aan een persoon die al langer geïnteresseerd was. 
Hiermee wil ik graag aangeven dat mijn reactie zuiver geboren is uit het feit dat de kritiek zeer onterecht is en ik beschouw mijzelf dan min of meer ook als een objectieve deelnemer.

zaterdag 06 december 2008

Henkjan Meijers ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
Beste Homme, 
 
Onterechte kritiek 
 
Ik zat, onder het genot van een glaasje wijn, jouw gastenboek te lezen. Tot mijn verbazing las ik het al gedateerde bericht op 30 maart 2008 van een ‘bezoeker’. Ondanks dat er al vele maanden zijn verstreken, ga ik er toch op reageren, omdat de kritiek meer dan onterecht is.  
Waarschijnlijk is de bezoeker zelf makelaar en ondervindt hij of zij veel last van de nieuwe generatie botenverkopers. Dat is een generatie, die zich wel inzet voor klanten en potentiële kopers. Dat doen zij zonder een arrogantie ten toon te spreiden waar je het Sneekermeer mee kan vullen, zoals menig, zichzelf gerenommeerd (dit bijvoeglijk naamwoord wordt door de schrijver ook nog eens verkeerd gespeld in zijn bericht) makelaar noemend, wel doet.  
In onze zoektocht naar een nieuwe boot zijn we ze vaak tegen gekomen; de iets te vettige veertiger, zittend achter zijn meer dan mooie bureau, al dan niet sigaren rokend. Echter met geen enkele belangstelling voor zijn potentiële klant. En in onze zoektocht was ik niet de enige, die dit ondervond. Hierbij wil ik ook graag opmerken dat ik ook prima, inderdaad gerenommeerde, wel geïnteresseerde makelaars ben tegengekomen, maar die kan ik op een hand tellen. 
Tranentrekkend zijn de advertenties van menig makelaar, waar soms een enkele foto en 3 regels tekst de aangeboden boot moeten gaan verkopen. Die arme bootbezitter, die heel zijn ziel en zaligheid in de schoot van dit soort makelaars heeft gelegd. Marktplaats is een van de meest bezochte internetsites van Nederland, indien het om vraag en aanbod gaat. Dus als je publiek wilt trekken voor je aanbod, moet je daar zijn. Mensen komen dan op jouw site terecht, waar ze een zeer complete omschrijving in woord en beeld van het schip aantreffen. En, een consument gaat alleen kijken als hij of zij geïnteresseerd is! Ik zoek namelijk wel eens een nieuwe auto, maar ga alleen op de site van Ford of Opel kijken en niet op die van BMW. 
Homme, ga vooral door met de goede manier van zaken doen. En ik hoop, dat je er nog meer succes mee gaat behalen, want dat verdien je namelijk doordat je hard werkt, iedereen respect toont en staat voor wat je zegt.  
Stiekem hoop ik dat deze bezoeker mijn verhaal leest en zich nog eens achter zijn oren krabt en zich realiseert dat hij een zeer respectloos verhaal, gebaseerd op niets in het gastenboek van een goede makelaar heeft geplaatst. 
 
Henkjan Meijers (Agder 840)

zaterdag 06 december 2008

B
Ik heb vorig jaar via jullie een boothuis gekocht in Burgum en ben over de gang van zaken hartstikke tevreden. Wat betreft de annonieme reactie op jou site, vast een jaloerse concurent.

woensdag 26 november 2008

Hugo Rombout ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
Aan Martin, 
Het begrip en de steunbetuigingen bij het overlijden van mijn vader die ik van U mocht ontvangen hebben me goed gedaan. Dit geeft aan dat we niet te doen hebben met koele financiele bemiddeling, maar met warme menselijke handelingen. Bedankt ! 
Het leven gaat door ! Na het verlies van mijn zwager en mijn vader binnen 5 weken, hebben we besloten om de Stevenvlet vanuit Weesp naar haar thuishaven over te varen. Henk (vorige eigenaar) had ons aangeboden om ons een stukje te begeleiden tot Gouda. Een heel mooie geste die we in dankbaarheid hebben aangenomen. Vervolgens zijn we via de grote rivieren afgezakt naar Steenbergen. Zaterdagavond was het dan zover. Rond 18:30 u onze boot netjes aangemeerd. Vele felicitaties vielen ons ten deel, en enkele vrienden van het cafe Z'Onderzeil kwamen ons helpen ! Klasse ! 
Tijdens de overvaart nog geregeld contact gehad via het mobieltje met Martin en ook met Henk.( Denk je nog om de schroefas te smeren..) Allemaal heel fijn en gaf ons zo'n goed gevoel. 
Henk en Martin, heel hartelijk dank voor alles wat je voor ons gedaan hebt. Dit alles past bij een heel professionele , vriendelijke en vooral warme menselijke bemiddeling. Succes met je bedrijf. 
Groetjes, Hugo en Ina

dinsdag 18 november 2008

Gerrit Rijpkema ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
Op 17 Mei 2008 kwam het hoge woord er uit.Ik ben bang zei mijn vrouw, ik durf niet meer. 
14 jaar geleden was ze in de Voorster sluis bij Kraggenburg gevallen tijdens het afmeren.Al die jaren is ze angstig geweest,maar nu had ze er genoeg van. 
Tja, wat moet je dan??? 
Verkopen???Ik heb 3 weken nodig gehad on aan het idee te wennen. Via de Havenmeester van de "welle"uit Heerenveen kreeg ik Homme Overwijk zijn adres me de woorden "bel die maar eens"Op 8 Juni een afspraak met Homme gemaakt ondanks zijn Oma,s verjaardag was hij toch op die zondag beschikbaar.Ja, en dan gaat het veel sneller dan je verwacht,Ik moet er nog aan wennen maar op 29 September was die definitief verkocht> 
Homme, voor mij ben je vooral een begrip volle en enthousiaste bemiddelaar hetgeen zowel voor de koper als de verkoper geldt. 
Mijn Hartelijke dank en veel succes voor de toekomst. 
Vriendelijke groeten, Gerrit Rijpkema, Hengelo Ov

zaterdag 11 oktober 2008

Jan en Leidy ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
Homme, bedankt voor de prettige samenwerking en de zorgvuldige afhandeling van de veroop van onze boot. We wensen de nieuwe eigenaars veel vaarplezier en een "behouden vaart". We kunnen een ieder deze wijze van verkoop/aankoop van harte aanbevelen. We wensen Homme dan ook verder veel succes met zijn onderneming... 
Groeten Jan en Leidy

maandag 29 september 2008

J.W.D.Nijkamp ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
Hommage aan Homme,  
 
Begin juni 2008 besloten wij onze Vechtkruiser te verkopen. Ons oog viel op Overwijk Jachtbemiddeling, in eerste instantie vanwege de uitstraling van de website.  
Homme gaf aan, alleen boten te willen verkopen, die er netjes uitzagen. De afspraak werd gemaakt, dat hij eerst zou komen kijken. 
 
Hij bleek een hartelijke man, met een heel unieke, transparante aanpak. De boot kwam in de verkoop bij Overwijk.  
Ons viel het grote enthousiasme van Homme op. Hij reageerde 's ochtends vroeg, of 's avonds laat op mails en gaf net als op de site een persoonlijke noot aan elk gesprek of stukje tekst op de mail. 
 
Overwijk heeft een heel grote actieradius voor wat betreft de klantenkring. Beslist een enorm bereik, klasse.  
Dat liet zich vertalen in een groot aantal bezichtigingen van onze Vechtkruiser. Na onze vakantie begin augustus was er vrijwel meteen een snelle actie van een familie uit Duitsland. 
 
Zij wilden absoluut onze boot kopen! En dat is dan ook gebeurd.  
Ruim twee maanden vanaf de beslissing om de boot te verkopen is onze boot verkocht. Dat hadden wij beslist niet verwacht.  
 
Homme begeleidt heel deskundig en correct tot en met de afwikkeling en de "after sales".  
Wij hebben veel waardering voor zijn enthousiaste manier van doen en zijn ontembare energie. De website ziet er uitstekend uit en trekt veel belangstellenden. 
 
Kortom: wij zijn uitermate tevreden en wensen Homme, zakelijk en privé het allerbeste toe!  
Homme: Goede vaart! 
 
Familie J.W.D.Nijkamp

maandag 25 augustus 2008

tante Maaike ut Akkrum ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
Hoi Homme en Inge, 
 
Even nieuwschierig gekeken naar jullie site. Heel mooi de goede reacties te lezen. 
Ga zo door! 
We waren gisteravond even bij jullie ouders, dus zodoende. 
 
Groeten van tante Maaike en uiteraard ook van omke Geert.

vrijdag 04 juli 2008

Tjeerd en Fré van der Zee ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
Dag Homme Overwijk, 
Wilde je nog even een berichtje sturen nadat de boot is verkocht en is overgedragen aan de nieuwe eigenaar. 
Het is vlot en prettig verlopen en onze dank daarvoor. 
We waren blij(vooral ik) te zien hoe blij en enthousiast de nieuwe eigenaren waren, en we hopen dan ook van harte dat ze er net zoveel plezier aan zullen beleven als dat wij hebben gedaan. 
Je gaat verdrietig van boord en ik heb wel even wat traantjes laten gaan. 
We hebben er 36 jaar mooie reizen en veel leuke dingen aan beleeft en dat zijn mooie herinneringen aan terug te denken. 
Veel succes met de zaak en je nieuwe huis. 
 
hartelijke groetjes, 
 
Tjeerd en Fré van der Zee út Burgum

vrijdag 30 mei 2008

nancy en kees roemers ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
Je boot verkopen, waar zo veel avonturen mee beleefd zijn is 'n emotionele gebeurtenis. 
Er waren 2 belangrijke oorzaken; Onze kinderen langdurig in Amerika te bezoeken en de gevorderde leeftijd. 
We kijken nu weer naar een nieuwe horizon! 
Homme is hartelijk en bekwaam, waar we veel steun aan hebben gehad. Bedankt! 
Dreamwest heeft nu een andere eigenaar, die het schip profesioneel zal inzetten voor calamiteiten op zee,de wadden en meer. Dreamwest zal geen zoet meer proeven.Haar taak ligt op zout, waar ze zich in haar element zal voelen. 
Behouden vaart voor Dreamwest en schipper.

vrijdag 30 mei 2008

nel den boer ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
Ik wil graag Homme aanbevelen voor de aankoop en/of verkoop van een boot. Homme heeft ons prima geholpen met de verkoop van onze boot en aankoop van een nieuwe boot. Een vertrouwd adres, eerlijk en professioneel. Nel en Gre :)

maandag 19 mei 2008

Blue Loeks Marine ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
http://www.blueloeksmarine.nl/modules/home/
Mooie duidelijke site en helder concept. 
 
Met vriendelijke groet, 
 
Arno Vuurens

maandag 21 april 2008

Thomas en Henny Slot ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
Hallo Homme, 
Enorm bedankt voor de bemiddeling betreffende de stoffering van onze Valk kruiser.Binnen 4 weken was alles gerealiseerd, en hoe! 
Dikke klasse. 
Nogmaals bedankt. 
Thomas en Henny Slotema

donderdag 10 april 2008

Sanneke ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
Jammer dat anonieme gastenboekschrijvers zich niet bekend durven maken. Om die reden zouden dit soort berichten wat mij betreft verwijderd mogen worden... Schrijven okee.Negatief mag ook best, maar maak jezelf bekend !

woensdag 09 april 2008

Theo en Tiny Pieters
Wij sluiten ons aan bij de vorige schrijvers van het gastenboek. Wij vinden dat Overwijkjachtbemiddeling behoort tot de betere botenmakelaars. Vorig jaar hebben wij bij hem een boot aangekocht naar volledige tevredenheid. De boot is opnieuw geschilderd en voorzien van een nieuwe cabriokap, dit alles onder bemiddeling van Homme Overwijk. Homme bedankt voor je fantastische bemiddeling, voor ons ben je de botenmakelaar. 
 
Groetjes Theo en Tiny Pieters 
 
PS, ook de groetjes aan Rene Gentner(de schilder)

zondag 30 maart 2008

nancy en kees roemers ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. )
Graag willen wij reageren op de opmerking van een anonieme bezoeker. 
 
Het gastenboek van Overwijk Jachtbemiddeling geeft aan dat klanten positief zijn. Mensen die aankopen hebben gedaan zijn zeer tevreden. Homme is een eerlijk, maar óók kundig adviseur en begeleidt zowel de verkoper als koper uitstekend.Hij is altijd optimistisch aan het werk en doet zijn uiterste best zijn klanten naar tevredenheid tegemoet te treden.Dat een anonieme bezoeker op de gastenboek site staat met negatieve uitlatingen zal zijn oorzaak hebben, dat anonieme bezoeker jaloers is op de uitstekende kwaliteiten van verkoop resultaten door Overwijk Jachtbemiddeling. 
Verklaarbaar is dit ook wel, want zijn site is absoluut uitgebreid en fraai met kundige fotoreportages. Dit alles moet men in zijn macht hebben. Dát is niet voor iedereen weggelegd. Wij vinden dat een ieder zich bij zijn leest moet houden. 
De een is goed in dit en de ander heeft weer andere kwaliteiten. Die andere kwaliteiten heeft de anonieme bezoeker óók wel, alleen hij heeft ze nog niet ontdekt.Dat maakt mensen soms grimmig! 
 
Nancy Roemers 
Kees Roemers

zondag 30 maart 2008

Bezoeker
Meneer Overwijk, toch vinden wij het een zeer zielige bedoeling hoe u zich vergelijkt met zeer gerennomeerde jachtmakelaars. Voor een lokale bemiddelaar uit Lippenhuizen lijkt ons dit toch een beetje overdreven. Wat een groot aantal bezoekers op uw site zal genereren is uw advertenties op marktplaats, echter mag u zichzelf afvragen wat de kwaliteit van deze bezoekers zijn. U gaat voor de kwantiteit en niet voor de kwaliteit. Hiermee schetst u een foutief beeld van uw populariteit op internet.

zondag 30 maart 2008