Home

UW DROOM

Droomt u van een op maat gemaakte Langenberg Cabin Cruiser of Next Generation motorjacht? Uw dromen zijn onze motivatie. Onze kennis en vakmanschap zijn uw zekerheden. De fraaie nieuwe motorjachten als de volledig custom built Langenberg Cabin Cruiser en Next Generation zijn het resultaat van die combinatie.

Vanaf het eerste gesprek nemen wij u mee in onze wereld, een wereld van inspiratie en transparantie, waar gepassioneerde professionals zich inzetten voor het realiseren van uw schip. Bovendien wordt u onderdeel van ons team. Een team met creatieve specialisten en gedreven vakmensen dat vanaf ontwerp tot aflevering u terzijde staat. Maar ook een team dat naar u luistert en zich volledig openstelt voor uw wensen. Samen realiseren we de perfecte boot waarop u zich thuis voelt en optimaal van geniet. Wordt uw nieuwe motorjacht door ons gebouwd?

Wij zijn een team met creatieve specialisten en enthousiaste en betrokken mensen

ONZE SCHEPEN

CABIN CRUISER RANGE

varen voorkant zijkant open kuip Langenberg Cabin Cruiser LCC 33 Overwijk Yachting

De Langenberg Cabin Cruiser belichaamt de perfecte samensmelting van open varen als in een zeilboot of sloep en het comfort en de ruimte van een motorjacht. Met haar beperkte diepgang en bescheiden hoogte biedt dit op maat gemaakte schip toegang tot zowel de kleinste wateren als de open zee. Geniet van duurzaamheid, uitstekende vaareigenschappen en hoogwaardige kwaliteit. De Cabin Cruiser, beschikbaar in volledig elektrisch of hybride, biedt ongeëvenaarde ruimte en creëert de ultieme balans tussen vrijheid en luxe voor moderne watersporters.

LANGENBERG CABIN CRUISER 30 

Afmetingen: 8,93 x 3,39 x 0,88 meter

LANGENBERG CABIN CRUISER 33

Afmetingen: 10,25 x 3,90 x 0,85 meter

LANGENBERG CABIN CRUISER 33 AC

Afmetingen: 10,25 x 3,90 x 0,85 meter

LANGENBERG CABIN CRUISER 36

Afmetingen: 11,18 x 4,24 x 1,00 meter

LANGENBERG CABIN CRUISER 40

Afmetingen: 12,32 x 4,52 x 1,10 meter

NEXT GENERATION RANGE

Ontdek de NXG 38, NXG 40 en NXG 43: grotere schepen met open kuip en meer comfort, perfect voor een lang verblijf aan boord en verre reizen. De NeXt Generation omarmt modern design, gecombineerd met traditionele elementen. Van een verhoogd voordek tot een stoere stuurhut met panoramisch uitzicht, van klassieke bijlboeg tot de royale open kuip, elk detail is doordacht. Personaliseer het interieur naar uw wensen en maak een duurzame keuze met elektrische of hybride variant. Ervaar het beste in luxe en innovatie met de NeXt Generation.

LANGENBERG NEXT GENERATION 38

Afmetingen: 11,70 x 4,10 x 1,10 meter

LANGENBERG NEXT GENERATION 40

Afmetingen: 12,28 x 4,15 x 1,14 meter

LANGENBERG NEXT GENERATION 43

Afmetingen: 13,10 x 4,37 x 1,20 meter